tOLOng KLIK ya!!!

Followers

TINGGALKAN LINK YA!!!

KLIK KLIK YA

Ahad, 25 Oktober 2009

CUTEST BABY IN BLUE CONTEST-ELIZAHADI...-5TH ANNIVERSARY



NAMA;MUHAMMAD IMAN HAKIMI...

UMUR;4 TAHUN..

GOOD LUCK SAYANG!!!!!!!!


INI ADALAH STICKY MODE...SILA SCROLL KEBAWAH...
.
.
.
.

ada contest kat blog elizahadi..5th anniversary...

jom kawan2 join...

bermula 24 October 2009 hingga 17 November 2009






4 comments:

E.L.I.Z.A berkata...

Salam,
ada yg tak complete la dear..banner kt sidebar tu link nya nnt betulkan ye..masukkan link contest k
lg 1, dh jadi follower ke belum ek?

nnt eli dtg terjah lg skali ok >_<

jom makan berkata...

wslm...banyak yg salah ni...ok dah baiki n dah jadi follower...kalau ada salah silap harap bg tau cpt2...baiki sampai betul...harap2 boleh menang ni...

E.L.I.Z.A berkata...

kak, sama je eli tgk link kt banner sidebar tu..

ni link contest..akak letak link ni ek

http://elizakru.blogspot.com/2009/10/cutest-baby-in-blue-contest.html

>_<

E.L.I.Z.A berkata...

ok cun kak..100% lulus >_<

 

Template by Maya