tOLOng KLIK ya!!!

Followers

TINGGALKAN LINK YA!!!

KLIK KLIK YA

Sabtu, 6 Mac 2010

KEBAKARAN





Semalam Sabtu,6hb mac 2010,
hutan sebelah rumah terbakar....
rumah saya ni rumah teres corner lot,depan padang bola dan sebelah hutan....
sekarang kan musim panas yang teruk sekali,
kejadian agak2 dalam pukul 1.00 tengahari gitu,
tak taulah berpunca dari apa,mula2 api tu kecil aja...
kebetulan angin pun kuat,cepat betul kebakaran tu jadi besar....
bila api tu lalu tepi umah ya ALLAH panas berbahang dalam rumah.....
telephone pihak bomba,diorag kata bomba dlm perjlnn,
bermakna dah ada org yang terlebih dahulu buat laporan tentang kebakaran ini,
tapi pihak bomba lewat tiba,mungkin ada tempat lain yg jgk terbakar,
ma'lumlah musim panas yang terlampau sekarang,
kebakaran dah reda barulah diorang sampai....
Alhamdulillah xde kemalangan jiwa yang dilaporkan...

GIVEAWAY 1st BIRTHDAY 'CERITA HIDUPKU'

INI n3 stickey mode,sila scrool kebawah untuk n3 baru ya!!!!!

Jumaat, 5 Mac 2010

MARCH 2010 BLOG GIVEAWAY


Giveaway LIN untuk bulan March,
Warna pilihan bulan ini ialah warna COKLAT,sukanya kalau dapat......
kerana i like coklat,warna yang sejuk mata memandang....
3 card bakal jadi milik pemenang....
jom join,KLIK SINI....
berakhir pada 9 march 2010,11.59pm
pemenang ditentukan dengan cabutan bertuah...
siapa yang bertuah tu ya!!!!!

pemenangnya......me!!!!

I am so happy to announce the names of the winners for my March 2010 Blog Giveaway. Check them out below:

IMANMOM
http://impianalamaniman.blogspot.com/

SWEETCRAFT4u 1st GIVEAWAY


Happy 1st anniversary AMYHA dan hubby,
muga bahagia dan kekal hingga akhir hayat...
hadiah menarik sedang menanti...
giveaway ni berakhir pada 14 march 2010(tarikh anniversary),
nak join? KLIK SINI....

BEAUTYLICIOUSSHOP GIVEAWAY


Pakat ramai2 memeriahkan giveaway kat blog EIR-YANNIE pulak,
sempena pembukaan kedai onlinenya...BEAUTYLICIOUSSHOP...
sesiapa nak join KLIK SINI....
berakhir pada, 19 mac 2010,11.59malam...
HADIAH MESTERI SEDANG MENANTI!!!!

TECIK TENIK TOMEL MY 1st GIVEAWAY



Giveaway ni sempena ulang tahun perkahwinan QASEHADAM yg ke3,
pada 31 mac 2010,selamat ulang tahun muga bahagia selamanya ya!!!
3 orang pemenang yang bertuah dicari...
soo mai lah join sama....KLIK SINI.....
berakhir pada 31 mac 2010,11.59 malam

MY BLINK BLINK BROOCH 1st GIVEAWAY


saya namakan set diatas tu SPARKLING BLUE,
harap lah menang nanti boleh bergaya dengan baju kurung saya yang ada ,
mesti ramai yang terpegun dengan bracelet dan brooch baru tu,
sambil berbisik2 dan jeling2 manja,
WOW! BERGAYA SAKKAN MAKCIK NI!!!!!....hehehe..
seronok sangat nak menang sampai lupa nak bagi tau,
giveaway ni, dari blog WHYZA.....
jom la join KAT SINI...
berakhir hingga 31st mac 2010...

GIVE AWAY BARANGAN ANTIK 2


nak join giveaway kat blog MRSNORHOBI....
tarikh tutup JUMAAT 12 mac 2010...
sesiapa nak join KLIK SINI...

100th LAYOUT GIVEAWAY-QUEEN OF THE CROP


jom join giveaway kat blog MAZLINA,
sempena layoutnya yang ke100,tahniah MAZLINA...
kreatif kan hasil kerja tangannya...
muga makin berjaya menghasilkan karya-karya baru...

hadiah kat atas tu....
hingga 15 mac 2010...
nak join KLIK SINI.....



Khamis, 4 Mac 2010

CABUTAN BERTUAH SEMPENA HARI LAHIR ASYRAF



Ada sesiapa nak hadiah percuma kat atas tu!!!
meh kita memeriahkan cabutan bertuah diblog ANAQI,
sempena hari lahir ASYRAF,selamat hari lahir ya,
muga jadi anak ibu yang baik....
nak join KLIK SINI....
tamat pada 8 mac 2010,9malam...
Satu Autumnz organic Nursing Tea bernilai RM29.90
Nak baca lanjut tentang teh tu,klik je kat gambar...

KONTES TIBA-TIBA

nak join contest kat blog AZREEN,
mana tau ada rezeki dapat hadiah tu...hehehe..
nama anak MUHAMMAD IMAN HAKIMI..
umur 4 tahun...
hari ni lastday....harap2 masih sempat ni....
sape nak join KLIK SINI..

Rabu, 3 Mac 2010

1st GIVEAWAY


salam semua,pagi2 ni nak join giveaway MAY,
sempena pembukaan KEDAIPRELOVED nya,
giveaway ni berakhir pada 15 mac 2010 1 petang,
jom kita meramaikannya...

hadiahnya.....

patch


Selasa, 2 Mac 2010

COMELNYA DIA

patung2 itik ni kita biarkan dengan sicomel ni semua,
pasti asyik tengok aksi mereka nanti....








kita layan gambar sicomel ni kejap,
senyuman dan renungan mereka buat kepala yang berat dan sarat lapang seketika,
rasa macam nak cubit2 dan gigit2 diorang ni,geram sangat....
anugerah Tuhan yang ESA patut kita jaga sebaik mungkin...

SARARISA GIVEAWAY 2010

salam dan happy anniversary buat SARARISA dan suami,
yang ke 6 tahun,muga bahagia hingga akhir hayat...
jom join giveaway ni,hadiahnya

~ 60++ fancy button
~ 1 set love sticker
~ 3 set wooden heart shape
~ 20pc satin flower
~ alphabet confetti
~ love confetti
~ flower shape sequin
~ 2 pc butterfly memo clip
~ 15pc assorted eva foam applique
~ lace border flower
~ 2pc love cross stitch
~ 1 pc love applique
~ DAN JUGA HADIAH MISTERI MENANTI ANDA!!!
nak join KLIK SINI
akan berakhir 11 mac 2010,8mlm

KedaiGambarKami - AiVee Emart Best Photo Contest




banyak pakaian kanak2 yang dijual disini antaranya,
dengan harga yang berpatutan...



KedaiGambarKami sebuah kedai online mengambil gambar
yang profesional...buat blog logo antaranya DrHanie's, Blogshop Hanz
dan ramai lagi...dengan harga yang mampu oleh semua...



gambar yang saya pertaruhkan...


Prizes

1st - 3rd place
KedaiGambarKami e-voucher worth RM10
Aivee emart e-voucher RM5

Special editionKey chain: AiVeeEmart

1st prize

Infantino Jittery Jungle Fox from AiVee Emart
KedaiGambarKami e-voucher worth RM20


Grand Prize
1 hour outdoor photography session with KedaiGambarKami (Term and condition applied)
Unlimited shots , photos in CD


That's 6 amazing prizes to be won!

* Aivee Emart e-vouchers are applicable for item priced RM30 onwards.
*KedaiGambarKami e-vouchers are applicable for product/package priced RM100 onward
.

jom ramai2 memeriahkan contest ni,
klik SINI
berakhir pada 19 mac 2010

MARCH AND 1st GIVEAWAY



ONE (1) of the 5 pieces of 22"x25" charms from Cottage Patch

or
ONE (1) of the heavy cotton (0.5 meter)



hadiah yang ditawarkan oleh ROZI seperti diatas...
ada yang berkenan, jom join klik SINI
mana tau rezeki kitakan!!!
berakhir pada 31 mac 2010,
banyak masa lagi tu!!!

KAMI : 1st GIVEAWAY


5 sahabat satu giveaway....


pastinya meriah....
sehingga 12 mac 2010
mari join klik SINI

GIVEAWAY....WANNA BE MY HOT LUCKY GIRLZ?


sesiapa yang join giveaway ni pasti HoTTTT n LuckY gitu
pastilah kan! kan!
jom lah kita join kat blog AZIMA
hadiah yang ditawarkan
hanya dress & tudung shj…
patern, corak & warna sama sejibik cam dlm pic, twisted neck dress & tudung arian*
ingatkan ngan kebun teh tu sekali,kayo! kayo! kayo! duit! duit!
bergaya lah kalau saya pakai baju tu,pink nampak muda....
hehehe muda?????
tambah lagi pakai ngan tudung arian*.....
nak join klik SINI...
hingga 2 april 2010


PURPLE LIGHT 1st GIVEAWAY


saya nak join giveaway lagi ni,kali ni kat blog HUDA,
sempena hari lahirnya pada 11 mac 2010,
selamat hari lahir muga panjang umor dan murah rezeki selalu,
dan bahagia dalam alam rumahtangga,
seorang pemenang dicari,
special hadiah menanti pemenang..
berakhir pada 15 mac 2010, 10 malam
sesiapa nak join klik SINI...

Isnin, 1 Mac 2010

PINK MUSLIMAH STORE 1st GIVEAWAY


hadiahnya
EMERALD GREEN kaftan
yang cantik tu!!!!





hadiah 2&3

RM10 VOUCHER berbelanja di PINK MUSLIMAH STORE .



jom Join giveaway Pink muslimah Store plk,
1-7 mac 2010
jom klik SINI

Ahad, 28 Februari 2010

GIVEAWAY FROM NEW ZEALAND



Mereka yang bertuah akan menerima ketiga-tiga souvenir di bawah:




hadiah menarik dari NIDA,sempena harilahirnya...
selamat hari lahir,muga bahagia selalu....
tarikh tamatnya tak pasti lg...
yang nak join klik SINI,

Amb00yats' Give4way


nak join giveaway lg ni,kali ni kat blog AMBOOYATS pulak...sempena pembukaan Amb00yats'

hadiah boleh tahan...

Hadiah Utama menanti pemenang bertuah
+++ 2 Hadiah Istimewa

nak join? kat SINI

berakhir 31 mac 2010

 

Template by Maya