tOLOng KLIK ya!!!

Followers

TINGGALKAN LINK YA!!!

KLIK KLIK YA

Jumaat, 20 Februari 2009

7 kebaikan bercucuk tanam.


1. Tanpa kemahiran tinggi,kita mampu menghasilkan kebun sendiri.Samada yang berbentuk perhiasan ataupun tanaman yang boleh dimakan.
2. Senaman yang 'senang' dan sesuai diamalkan oleh sesiapa sahaja tanpa mengira usia.
3. Tidak perlu peralatan canggih serta perbelanjaan yang besar.Cukup dengan peralatan asas seperti penyudip,serampang tangan,gunting,tanah,baja dan pasu.Tidak ketinggalan benih pokok yang ingin ditanam.
4. Melancarkan perjalanan darah dari hujung rambut hingga ke kaki.
5. Meningkatkan keseimbangan sistem pertahanan badan agar senantiasa sihat.
6. Sering dikelilingi tumbuhan menghijau mampu menjadikan anda awet muda (melambatkan proses penuaan menerusi ketenangan yang diperolehi).
7. Tanpa menggunakan tenaga yang banyak,kita masih mampu memiliki pelbagai jenis tanaman yang subur.

Ahad, 15 Februari 2009

LOKET QUANTUM... PENEMUAN TERHEBAT ALAF INI..


KENAPA ANDA PERLU MEMILIKI LOKET QUANTUM???


Loket Quantum FusionExcel menghasilkan tenaga skalar yang secara scientifiknya terbukti memberi kebaikan kepada tubuh badan kita. Daripada gambar di atas, dapat dilihat cahaya hijau (aura) yang terhasil daripada Loket Quantum FusionExcel yang merupakan cahaya pengubatan (healing energy).
Penggunaan loket ini secara drastik mampu memberi kesan positif untuk membaiki tubuh walaupun hanya dipakai selama 10 minit sahaja. Lihat pengurangan cahaya merah di tubuh pesakit ini selepas memakai Loket Quantum FusionExcel. (cahaya merah melambangkan penyakit)


Tenaga Skalar tidak menyembuhkan penyakit sebaliknya ia menambah tenaga di dalam badan supaya badan ,mampu menyembuhkan diri sendiri dengan lebih cepat lagi..

Tanpa Loket Quantum, badan kita masih mampu menghasilkan tenaga daripada makanan dan suplemen, tetapi sangat kurang kerana makanan yang dimakan adalah tidak sihat. (makanan tidak seimbang, makanan terlebih masak sehingga hilang semua nutrien, makanan diproses, dan dipanaskan berkali2 menggunakan mikrowave yang merosakkan makanan)
Kebanyakkan makanan kita tidak mampu memberi khasiat yang diperlukan tubuh.

Tambahan pula, stress semakin bertambah kini yang cepat mengurangkan tenaga kita. contohnya pencemaran bunyi, pemikiran negatif orang lain dan sebagainya.. (kami ada demo yang mampu membuktikannya)


Oleh itu, kita memerlukan sesuatu seperti Loket Quantum yang bertindak sebagai BATeRI TAMBAHAN yang memberikan lebih tenaga ke dalam tubuh.


APA ITU LOKET QUANTUM????
- Diperbuat daripada larva gunung berapi di Jepun dan German.. Lahar Tenaga Skalar yang terbaik adalah dari Jepun dan Jerman berdasarkan faktor cuaca dan alam.
- Kualiti yang paling utama dalam Loket Quantum adalah bagaimana lahar menyerap tenaga sekeliling semasa letupan gunung berapi.
- Menukarkan tanaga sekeliling kepada 4-12u gelombang Tanaga-Bio yang berhubung dengan gelombang tubuh manusia pada 36 ke 37 darjah Celsius.
- Mengandungi lebih 70 unsur tenaga bahan mineral
- Salah satu projek NASA yang disimpan bertahun2 dan akhirnya dibongkar untuk kebaikan manusia
- Digunakan untuk mengubat pelbagai penyakit..
- Diiktiraf tokoh agama dan doktor perubatan


AMAT BERKESAN UNTUK
Darah tinggi (hypertension), Sinus, Strok, Kencing manis (diabetes),
Cataract, Asma, Penyakit kulit,
Lemah tenaga Depression, Chronic fatigue syndrome,
Sakit tulang, Athritis, Sakit otot, Ketagihan rokok
Hairloss, Sakit sendi, Ketagihan alkohol,
Gout, Masalah kesuburan, Insomnia dan lain-lain.
Re: Loket Quantum Skalar Energy
TERBARU....

Salam untuk semua.. berita baik.. selain daripada quantum pendant, kini terdapat quantum science (sengan tenaga skalar di dalam) dalam bentuk bracelet, jam dan quantum air.. sesuai dipakai oleh semua
 

Template by Maya