tOLOng KLIK ya!!!

Followers

TINGGALKAN LINK YA!!!

KLIK KLIK YA

Khamis, 7 Oktober 2010

HADIAH DARI TECIK TENIT TOMEI DAH SAMPAI




hari tu masuk contest kat blog tecik tenit tomei,
hadiahnya saya dah terima tadi,terima kasih banyak2 ya!
shawl tu cantik sangat saya berkenan warnanya,
begitu jugak ngan wristlet yang pink tu,saya nak letak brooch koleksi saya..
tak la berterabur je dalam beg susah nak cari..
terima kasih ya Nurul...saya suka kedua2 hadiah tu..
doa saya muga Nurul sehat2 selalu..

4 comments:

qasehadam @ nurul berkata...

thanks kak..ehh koyak ke alo cmne lak leh koyak shawl tuh ala besar ke

imanmom berkata...

kecik je koyaknya,tapi still leh guna,bila sampai tu belek2 nampak koyak tu,takpe nurul ok je
jgn la risau..
thanks ya

kakyong berkata...

tahniah... bestnya dpt shawl..
kakyong belum penah menang shawl lagi... kena usaha gigih lagi ni... ;)

imanmom berkata...

slam,sama2 yong,suka sangat dengan hadiah tu,insyallah ada la rezeki tu nanti

 

Template by Maya