tOLOng KLIK ya!!!

Followers

TINGGALKAN LINK YA!!!

KLIK KLIK YA

Jumaat, 9 Oktober 2009

include 5577studio.com in it...


ada giveaway kat blog http://www.5577studio.com/


joom join..

saya baru je kenal blog ni...bahasanya ala-ala bahasa pasar,mudah nak faham dan manis...bersahaja....

banyak info kat blog dia,i like...
i dah jadi follower blog ni...dan dah jugak sertai giveaway yang diadakan..

saya x berapa pandai sebenarnya nak ikut serta,bahasa pun kurang...
tapi saya suka mencuba ...
bukan kerana nak menang saja tapi jgk nak cari ilmu....

ok lah meraban jauh pulak saya ni...
giveaway ni hingga isnin 19hb oktober 2009...

GOOD LUCK...



1 comments:

5577 berkata...

Salam Imanmom..
Terima Kasih join lucky draw (http://www.5577studio.com/contest)
Lucky draw ni akan tutup pada 31 Okt and keputusan akan dipostkan pada 2 Nov.
Nanti jenguk la ye..

Tq. Take care.

 

Template by Maya