tOLOng KLIK ya!!!

Followers

TINGGALKAN LINK YA!!!

KLIK KLIK YA

Jumaat, 17 Julai 2009

Romantic Get-Away Contest

CONTEST INI BERMULA PADA 15 JULY 2009 HINGGA 15 OGOS 2009
CONTEST INI AKAN DITUTUP PADA PUKUL 11.59pm, 15 OGOS 2009


Syarat-syaratnya:

1. Buat satu entry khas untuk pertandingan ni.

2. Upload gambar berkenaan tempat menarik dan romantik bersama suami atau keluarga masing-masing dan sertakan detail berikut:
i. Nama tempat:
ii. Pergi dengan siapa:
iii. Kenapa tempat tu dipilih:
iv. Pengalaman menarik/romantik:

3. Tempekkan logo contest di bawah di blog anda dan linkkan ke blog ni.


4. Letakkan link sponsor (
http://one-drop-fragrance-shoppe.blogspot.com/ ) untuk contest ini.

5. Akhir sekali, letakkan link entry anda di komen entry ini. Mudah kan? :)


Dengan bermulanya contest ni, maka bermulanya jugala kedai online kecil-kecilan saya,
Sila-sila la menjengah ye.. :)

Pemenang akan di pilih berdasarkan pengalaman yang paling menarik/paling romantik yang dapat membuatkan juri a.k.a encik suami terasa nak pegi untuk sambut anniversary kami. Saya tak boleh jadi juri... :P

Dua pemenang akan di pilih oleh juri. Keputusan hakim adalah muktamad.

Hadiah untuk contest ini di taja sepenuhnya oleh, One Drop Fragrance Shoppe.

Hadiahnya.............. adalah.....

Mana-mana 1 Set wangian One Drop Perfume. (Hadiahnya tidakla mahal mana pun.. :D )



ni ada lagi contest....hadiah menarik


mewangi sepanjang masa... jom join...

1 comments:

jom makan berkata...

sebenarnya x pandai nak luah kan kata-kata,tolong promote je la...

 

Template by Maya